Anti Spyware Programmer – Essentielle For Din Sikkerhed

Kort fortalt er anti Spyware programmer designet til at eliminere og fjerne de uønskede pop-up fejl og reklamer, men de kan gøre meget mere end det. Mange brugere oplever dagligt en masse forskellige computer problemer og ved i mange tilfælde slet ikke hvorfor. Det er estimeret, at der er over 80.000 forskellige Spyware programmer derude i dag og de bliver konstant placeret på folk computere uden at de ved det. Så hvad er ”Spyware” og hvad den ved jeg at jeg har det på min computer?

Spyware er basalt set enhver form for teknologi, program eller software der hjælper med at indsamle information omkring et individ eller en virksomhed uden at den pågældende er opmærksom på det. Disse programmer bliver installeret på din computer for i al hemmelighed at indsamle information omkring en brugers vaner, adfærd og personlige data. Denne information bliver så sendt videre til et selskab, et reklamebureau og solgt til en anden tredjepart uden at du ved noget om det. Spyware kan også blive placeret på din computer som en afledt effekt af at have eller have haft en computer virus.

Hvordan Ved Jeg Om Jeg Har Spyware På Min Computer?

Der er mange forskellige symptomer som du kan opleve der kan indikere at der finds Spyware på din computer. Nogle af disse kan være:

  • En Langsom Computer – dette kan inkludere at programmer og applikationer kører langsomt eller at du føler at det er langsomt at surfe på Internettet. Din PC har muligvis Spyware programmer kørerne i baggrunden og det tager store dele af dit systems ressourcer.
  • Konstante Pop-Up Reklamer – dette er en af de mest almindelige indikatorer på at du har Spyware kørende på din computer. I sidste ende kan det blive så slet at du slet ikke kan benytte den.
  • Browser Kapring – Spyware programmer kan ændre indstillingerne på din browser så din opstartsside bliver til en anden end den du selv har sat.
  • Tilføjelse Af Toolbars Og SearchBars – du har muligvis opdaget at der er tilføjet en toolbar i din browser eller en searchbar som du ikke selv har installeret. De kan være blevet downloaded ufrivilligt mens du surfede på nettet.
  • Kontrol Panel Indstillinger Kan Ikke Ændres – hvis du har opdaget at du ikke længere har mulighed for at komme ind i dit kontrolpanel og ændre på indstillingerne, så er du muligvis blevet kapret af et Spyware program.

Hvad Kan Jeg Gøre Ved Det?

Den bedste måde at bekæmpe Spyware og Adware er ved at installere et af den mange anti Spyware programmer som findes. Softwaren kan hurtigt og let scanne din PC for at se om der er problemer i form af filer eller programmer som er blevet downloadet uden at du vidste det. Et af de bedste anti Spyware programmer vi har fundet er XSoftSpyXE produceret af paretologic. De står bag software som benyttes af mange af verdens største virksomheder.

Programmet vil løbende scannet Internettet for nye Spyware programmer som kan være potentielle trusler. Denne information bliver så kodet og opdateret i deres centrale database. På denne måde vil du altid være opdateret må eventuelle nye trusler der findes på nettet.

De tilbyder en gratis scanning som du let kan downloade. Du har også mulighed for at modtage 24 timers support alle ugens 7 dage. Selvom det er et Internetbaseret selskab, så kan du stadig tale med rigtige menneskelige teknikere som står klar til at hjælpe dig. Og det kan være rigtig rart når man har et problem med Spyware eller Adware.