Review af Spy Sweeper 6.1

Beskyt din computer og din identitet fra snagende spyware med Spy Sweeper. Dette anti spyware program er udstyret til at kæmpe mod ondsindede og informationssøgende applikationer, og til at holde dine data private of sikre. Spy Sweeper er et af de bedste produkter på markedet netop nu, er nemt at anvende og bliver konstant opdateret mod nye trusler.

Spyware udvikler sig constant. Spy Sweeper nøjes ikke kun med at udvikle sig så det kan kæmpe mod nye trusler, men bliver også mere og mere effektiv i sin kamp. Det har den gode egenskab og det kan køre uden at blive opdaget af de ondsindede programmer, så Spyware har ikke nogen chance for at komme omkring Spy Sweeper for det er blevet sat i karantæne og taget ud af kampen.

Der er en lang række mennesker der benytter spyware software. Nogen vil starte manuelle skanninger og studere de seneste opfangede trusler. Andre vil bare gerne installere deres anti spyware software og ellers ikke skulle tænke videre over det. Spy Sweeper har noget for begge typer. Dette program kan ikke kun bekæmpe i Realtime med blandt andet email skanninger, men tilbyder også muligheden for 3 forskellige typer skanninger af systemet. For dem der gerne vil have fingrene ned i hvad der foregår, så kan programmet køre specielle skanninger der vil undlade specifikke filer eller folders. En anden mulighed er, at det kan gennemføre fulde skanninger periodevis uden at du skal gøre noget. Eller slutteligt så kan den utålmodige type få det til at køre hurtig-skanninger når som helst og få svar tilbage i løbet af et minut.

I dag er personlige computer ofte benyttet til at kommunikere med og som en made hvorpå man kan få de seneste nyheder og underholding. Det kræver blot at du har adgang til Internettet. Hvis du computer har adgang til Internettet så er du potentielt i fare. Så hvorfor ikke beskytte din computer, dine personlige informationer og dine online vaner med det bedste stykke anti-spyware software du kan få? Spy Sweeper.

Top Funktioner:

  • Spy Sweeper kan automatisk forbedre sig til at kunne bekæmpe nye trusler
  • Spyware definitioner bliver opdateret kontinuerligt
  • Tilbyder avanceret rootkit beskyttelse
  • Inkluderer gratis online og teknisk telefon support

Spar Optil 100kr. Og Få Ekstra Beskyttelse Oveni

Lige nu tilbyder Webroot ekstra beskyttelse for næsten halv pris. For kun ca. 50kr. får du sammen med Spy Sweeper også en fuld funktion af Webroot Anti virus. Webroot Antivirus programmet holder din computer fri for skadelige vira og fjerner alle filer der kan skade din computer. Med kombinationen af disse to programmer kan du holde alle dine personlige data og din computer spyware og virus fri.

Skærmprint:

      


Webroot Software Inc.

Brugervenlighed


Spy Sweeper er ekstremt nemt at benytte og brugerfladen er godt organiseret. Det har letforståelige ikoner og gode fanblade til alle hoved funktionerne. Dette anti-spyware program kræver ikke en kompleks opsætning og tilbyder kraftfulde og gennemtænkte standard indstillinger, samt muligheden for at ændre disse efter eget behov. Det indeholder også automatiske advarsler, så du ved hvornår du skal opdatere programmet.

Husk at programmet er udviklet til privatpersoner, så det er designet til at være let at installere og bruge. Det kræver ikke en IT afdeling for at finde ud af hvordan dette anti spyware program skal konfigureres.

Webroot Spy Sweeper inkluderer nu også mulighed for online backup, samt online adgang til backup så du kan tilgå dine filer overalt. Og du behøver ikke at bekymre dig om at blive afbrudt mens du ser en film eller spiller et spil. Når du benytter ”Gamer Mode”, så kan du slå allerede planlagte skanninger fra. Du er dog stadig sikret idet programmet holder computeren sikker med sin skjold teknologi der hele tiden kører i baggrunden.

Opdagelses Effektivitet


Spy Sweeper udvikler sig constant og har evnen til at bekæmpe de fleste store trusler. Det kan øjeblikkeligt forhindre spyware, malware, parasitter, data miners, adware og mange andre trusler fra at få adgang til dine informationer eller til at ændre dit system. Totalt set har det 15 smarte skjold der beskytter mod irriterende og besværlige ting som cookie trackers, browser kaprere, keyboard aflurere, og trojanske heste. Hvis du ikke ved hvilken type beskyttelse du vil have eller har brug for, så vil programmet anbefale at du kører 12 af de 15 skjold. Vi benyttede de anbefalede indstillinger og havde ingen problemer selvom vi konstant er online og ofte downloader filer, billeder og programmer.

Spy Sweeper udfører talrige beskyttende funktioner. Den skanner alle indgående og udgående e-mails (inklusiv vedhæftede filer). Den har anti-phishing og anti-spam funktioner og holder øje med programmer der forsøger at ændre værktøjslinier, computerens register og web browser.

Efter en skanning, så giver Spy Sweeper dig en rapport der er let at forstå. Når trusler bliver fundet, så giver programmet dig et trusselsniveau og en beskrivelse for hver enkelt ting. Du kan så vælge at sætte tingen i karantæne, slette eller genskabe alle de ting programmet har opfanget. Spy Sweeper holder dig også informeret om umiddelbare trusler ved at vise en advarsel hvis en applikation forsøger at installere sig på din computer.

Rensnings Effektivitet


Spy Sweeper kan effektivt og sikkert fjerne opfangede trusler holdt i karantæne, men kan også slette dem direkte så de aldrig kommer til at udgøre en trussel mod dit system. De opfangede filer holdes godt isoleret så de ikke kan forvolde nogen skade. Dette anti spyware software kan endda opdage og fjerne malware som Microsoft Vista ikke er i stand til.

Programmet indeholder også en 1-klik funktionalitet der kan fjerne adware, system monitorer og trojanske heste. I samme omgang fjerner programmet også tilhørende linier i registreringsdatabasen, eventuelle kørende processer og tilhørende filer, så du vil opleve en næsten øjeblikkelig forbedring af din computers hastighed. Denne 1-klik funktionalitet er specielt effektiv lige efter installationen, da den kan fjerne eventuelle trusler der allerede findes på din harddisk.

Systembelastning


Med sådan en kraftfuld og alsidig anti spyware applikation, så havde vi forventet at computerens kraft ville blive påvirket efter installationen. Vi oplevede en lille nedgang i systemets ydeevne efter at have installeret Spy Sweeper på vores langsommere computere (mindre end 1Gigabyte RAM og mindre en 1GHz processor), så vær opmærksom på, at dette program kører bedst på computere der lever op til minimumskravene.

Minimumskravene er sat til en 350 MHz processor med 256 Megabyte RAM. Først og fremmest, så har du desperat brug for at opgradere hvis du har en computer der er så gammel, men udover det, så vil du højest sandsynligt opleve en reduktion i computerens ydelse og evne til at køre flere programmer samtidigt, mens denne anti spyware scanner kører. De fleste mennesker har dog i dag en PC eller bærbar computer med 2 Gigabyte RAM og en fornuftig processor, så dette program vil kun give en meget begrænset nedsættelse af ydelsen.

Spy Sweeper kan køre i baggrunden mens du har andre programmer kørende (hvis du altså har en nyere computer). Hvis du spiller online spil eller et PC spil og ikke har lyst til at blive forstyrret, så kan du sætte programmet til ”Gamer Mode”. Det betyder blot at programmet udskyder eventuelle skanninger til du er færdig. Det betyder dog ikke at din computer er ubeskyttet mens du spiller, da der hele tiden kører et aktivt beskyttelsesmodul. Gamer Mode kan også benyttes hvis du sidder og ser film på computeren og ikke har lyst til at blive forstyrret.

Scanningsdybde


Igen så er dette et område hvor en mere kraftfuld computer vil hjælpe. På vores langsommere system tog en fuld skanning omkring 35 minutter. Skanninger på nyere systemer med 2 Gigabyte RAM og en processor på mere end 2GHz, kunne reduceres til omkring 25 minutter (28% reduktion). Hvis du har en computer med en dual processor, så kan du kommer ned på en fuld skanningstid på omkring 12 minutter (65% reduktion).

Der er andre anti spyware produkter der skanner hurtigere, men du kan altid køre disse fulde skanninger når du ikke benytter computeren til andre ting. Mange mennesker sætter disse fulde scanninger til at køre midt om natten. Hvis du har en rimelig ny computer så bør det være underordnet hvornår du kører programmet, da det så sagtens kan køre i baggrunden uden at du bemærker det nævneværdigt.

Support/Dokumentation


Webroot supporterer Spy Sweeper gennem en integreret hjælpefunktion, online spørgsmål/svar, e-mail og telefonsupport. Webroot har også et support program der hedder PeakSupport og som tilbyder online og telefon support gratis. PeakSupport Plus tilbyder telefon support med kortere ventetid, support direkte på din egen computer (via Internettet) og flere andre ting. Webroot har nu også en online chat service du kan benytte. Alt foregår på engelsk. Vores erfaring var, at Webroot besvarede vores emails og opringninger hurtigt.

Konklusion


Spy Sweeper kan afvise uønskede gæster fra din computer og kan beskytte alle dine private informationer og Internet aktivitet. Lad være med at være som 9 ud af 10 Internet brugere som blot har valgt at acceptere spyware på computeren. Beskyt dine private informationer og din computers velbefindende med Spy Sweeper.

Hvis du anskaffer dig Spy Sweeper i dag, så kan du få smidt en næste gratis anti virus løsning med oven i hatten, så det bør være et åbenlyst valg. Beskyt dig selv og din computer før du vælger at bevæge dig ubeskyttet ud på Internettet igen.

Webroot Software Inc.