Review af CounterSpy 3

Nu er tiden kommet hvor du endelig kan nyde at færdes på Internettet uden bekymringer med det effektive anti spyware program fra Sunbelt Software, kaldet CounterSpy 3. I denne tredje version af programmet fandt vi enhver sikkerhedsfunktion som vi kunne ønske os. Programmet er meget brugervenligt og tilbyder en af de bedste kundeservice funktioner vi har oplevet til dato. Der er igen tvivl om at CounterSpy er et af de bedste anti spyware programmer på markedet lige nu.

CounterSpy er fuldt kompatibelt med både Windows Vista og Windows 7 og kan beskytte din computer alle former for trusler som blandt andet spyware, adware, malware og rootkits.

I modsætning til første generations sikkerhedsprogrammer, så arbejder CounterSpy i baggrunden uden at gøre dit system langsommere. CounterSpy tager faktisk så lidt kræft fra din PC, at du ikke engang vil opleve at det kører selvom du kun har 1 Gigabyte RAM installeret på din maskine.

Udover online beskyttelsen, så tilbyder programmet også beskyttelse af personlige informationer ved at foretage fuldstændig sletning af filer og historik i forbindelse med din surfing på Internettet.

Top Funktioner

  • Aktiv Kernel-level beskyttelse (alle døgnets 24 timer)
  • Minimum belastning af dit system
  • FirstScan funktionen tilbyder dybde scanning ved opstart (boot)

Skærmprint

      


Brugervenlighed


CounterSpy er rigtig brugervenligt og nemt at bruge. Programmet er delt ind i 4 kategorier som igen er opdelt i underkategorier. På den måde bliver du intuitivt hjulpet gennem programmet.

Der er masser af muligheder for at lave din egen opsætning i CounterSpy. Vi mener, at et af tegnene på et godt designet stykke software er, at det giver muligheden for at brugeren kan ændre det så det passer til hans/hendes behov, uden at skulle have en teknisk viden. På den front klarer CounterSpy det bedre end de fleste. Som eksempel kan nævnes, at selv en begynder kan benytte en funktion som den Aktive Beskyttelse i form af standard indstillingerne og opnå en rigtig god beskyttelse. En mere erfaren bruger kan bestemme præcis hvad programmet skal beskytte imod og hvad det skal ignorere. Alt efter individuelle præferencer.

Opdagelses Effektivitet


CounterSpy er blandt de mest effektive programmer på markedet i dag. Anti spyware softwaren kan finde stort set alt den spyware og adware der findes derude. Programmet fjernede effektivt alt den spyware vi testede.

Programmet tilbyder også Aktiv Beskyttelse som arbejder i baggrunden mens din computer er tændt. Den aktive beskyttelse sikrer, at dit system konstant er beskyttet og afskærmet fra spyware og adware. Selvom denne funktion kører hele tiden, så sløver det ikke din computer det mindste og den er specielt anvendelig for de personer der altid har deres computer forbundet til Internettet. Den aktive beskyttelse giver en konstant og kontinuerlig beskyttelse igennem sin on-access scanning hver eneste gang en fil bliver åbnet.

CounterSpy indeholder en hybrid motor som kombinerer spyware og malware beskyttelse. Programmet gør også brug af FirstScan som effektivt skanner computeren før Windows bliver indlæst og kan derigennem opdage og fjerne malware og rootkits som gemmer sig dybt inde i computeren.

Rensnings Effektivitet


Dette er endnu en af grundene til at CounterSpy scorer så højt på alle punkter. Deres udviklingsafdeling arbejder utrætteligt på at være på forkant med de nyeste trusler og med de konstante opdateringer de sender ud, så bliver stort set alle trusler fanget før de gør skade.

I modsætning til mange andre anti spyware programmer der tilbyder en gratis prøveperiode og som kun viser dig hvilke problemer der er (men uden at du kan fjerne dem), så er CounterSpys 15 dages prøveperiode på en fuld funktionel version af programmet. Prøveversionen nøjes ikke med kun at opdate spywaren, men vil også effektivt fjerne alle de farlige filer den finder.

Systembelastning


CounterSpy er meget effektiv i sin brug af hukommelse og CPU kraft og sløver ikke systemet selvom om maskinen har i underkanten af hukommelse eller processorkraft. I forbindelse med testen oplevede vi ingen reduktion af systemkraft, selvom vi arbejdede med flere forskellige programmer samtidig med at der blev kørt en fuld scanning.

Scanningdybde


Fulde skanninger tager omkring 20 minutter og det gælder også selvom det er langsommere computere der er inficeret med malware. CounterSpy er udviklet specifik til at optimere computerens kraft og til at undgå at benytte ret meget hukommelse eller system resourcer, alt imens der foretages hurtige skanninger.

Opdateringer til programmet bliver sendt ud regelmæssigt så definitons filerne (listen over skadelige filer) altid er opdateret. Udover det, så er CounterSpy også designet til at opdatere sig selv hurtigt og effektiv og uden at forstyrre brugeroplevelsen på computeren.

Support/Dokumentation


Firmaet bag programmet hedder Sunbelt Software. De tilbyder rigtig god support for CounterSpy produktet, hvilket blandt andet indeholder et gratis teknisk support telefonnummer, en omfattende indbygget hjælpefunktion, e-mail support samt en online chat funktion. Vores oplevelse af deres suport funktion var meget positiv.

Sunbelt vedligeholder også en aktiv blog med interessant og informative artikler skrevet af deres team af udviklere og sikkerhedseksperter.

Konklusion


Sunbelt Softwares CounterSpy program kan beskytte din computer og dine personlige informationer let og effektivt. Produktet modtog minimum en 5-stjernet vurdering i hver kategori og fungerer med både Windows XP, Vista og Windows 7. Derudover er programmet prissat rigtigt lavt. CounterSpy tilbyder en omfattende og brugervenlig løsning som kombinerer kraftfulde beskyttende egenskaber med en effektiv brug af computerens ressourcer, samt med en intelligent brugerflade.