Review af STOPzilla 5.x

STOPzilla er en anden god antispyware løsning der tilbyder en pallette af forskellige redskaber og effektiv beskyttelse. Programmet kører i baggrunden og yder en komplet opdagelse af og beskyttelse mod spyware og adware. STOPzilla hjælper også med at beskytte din PC mod en stor mængde af andre typer malware.

Programmet er et af de dyrere vi har testet, men det er også effektivt i sin beskyttelse og bekæmpelse af spyware. På grund af den højere pris i forhold til de andre spyware programmer vi har testet, så kommer det ikke ind på en førsteplads, men rangerer i toppen af antispyware produkter.

STOPzilla har vundet flere forskellige priser for deres software og heriblandt kan nævnes West Coast Labs og C|Net. Begge er meget kyndige på området og hvis de anbefaler noget så har det en høj kvalitet. Hvis du leder på nettet kan du finde mange forskellige steder der taler varmt om STOPzillas produkt.

Top Funktioner:

  • Opdager, fanger og sætter Spyware og Adware i karantæne i realtid
  • 4 forskellige typer spyware skanninger
  • Automatisk opdatering for at få optimal beskyttelse
  • Avanceret Pop-Up beskyttelse
  • Blokerer for Phishing angreb

Skærmprint:

      


Brugervenlighed


STOPzilla er bygget meget enkelt op og er let af navigere rundt i. Brugerfladen er ligetil og har både hjælpsomme faner og et generelt velorganiseret design. Selve brugen af software kan ske på en effektiv måde og de enkelte processer er enkelte at sætte i gang og gennemføre.

Skanninger foretages i realtid så enhver involvering af brugeren er reduceret. Skanninger kan foretages automatisk eller kan sættes til at køre på bestemte tidspunkter. Der findes fire forskellige typer spyware skanninger: Hurtig (quick), Intelligent, Fuld (full) og Tilpasset (Customized). Opdateringer af programmet kan også sættes til at køre automatisk for at opnå den største grad af sikkerhed og beskyttelse.

Opdagelses Effektivitet


STOPzilla er et af de få antispyware programmer vi har testet som har bestået West Coast Labs uvildige test og har modtaget certificering for spyware beskyttelse (Checkmark Certification). STOPzilla kan opdage og fjerne alle former for malware. Det inkluderer blandt andet trojanske heste, dialers, keyloggers, phishing og endda browser kaprere.

Rensnings Effektivitet


STOPzilla er veludrustet til ikke kun at opdage, men også til at beskytte mod mulige trusler. Teamet af mennesker bag STOPzilla arbejder udafbrudt på at opdage nye trusler og senderopdateringer og information ud så ofte som det er nødvendigt.

Programmet holder styr på hvilke trusler det har registreret og genererer en aktivitets log som kan benyttes senere. Samtidig indeholder programmet en rollback funktion som sikre, at hvis du får slettet noget ved en fejl som gør at andre programmer ikke kan køre, så har du mulighed for at spole baglæns og genskabe de slettede filer. Det er en rigtig rar funktion hvis uheldet er ude.

Systembelastning


Selvom styringen af ressource forbruge i STOPzilla er fornuftigt, så skal du ikke blive overrasket hvis du oplever en nedgang i hastighed på din computer. Hastighedsnedsættelsen er specielt mærkbar når du kører skanninger. Derfor kan det kun anbefales at du planlægger at køre skanninger når de ikke samtidig skal arbejde på computeren. Så forvent at ofre noget computerkraft for at få STOPzilla til at fungere optimalt.

Scanningsdybde


At køre en fuld skanning med STOPzilla tager normalt omkring 25 minutter. Selvom det ikke er den hurtigste skanning vi har set, så er det betydeligt bedre end flere af de andre antispyware software produkter som vi har testet. Det er muligt for dig at arbejde på computeren mens skanningerne kører, men vi vil alligevel anbefale at du foretager skanningerne når du ikke har brug for at bruge PC’en.

Support/Dokumentation


Der er en lang række muligheder for at få hjælp med STOPzilla. Der er oprettet et support team med navnet iS3 som altid står klar til at hjælpe. De tilbyder både live assistance via email, telefon eller online chat. Når du modtager support fra STOPzilla så er det ganske gratis. Hvis du ikke vil tale med et support team, så er der også mulighed for at finde hjælp online gennem en stor FAQ sektion, samt informative instruktionsmanualer. Hjælpen er altid kun et enkelt klik væk når du er inde i programmet.

Konklusion


Der er ingen tvivl om at STOPzilla er et effektivt og kraftfuldt anti spyware produkt. Det indeholder både et beskyttende skjold og en proaktiv skanner der fanger malware inden det skader din PC. STOPzilla har alle de nødvendige redskaber til beskyttelse og nogle ekstra funktioner samt et lækket design layout. Skanningerne er effektive og sletningen af spyware er glimrende og STOPzilla er derfor en god løsning til at beskytte din PC mod spyware, adware og malware trusler.