Bedste Spyware Scanner Forbruger Guide

Hvad Skal Man Kigger Efter I En Spyware Scanner?
Det kan nogle gange virke som om du læser græsk når du skal finde ud af hvilken funktionalitet og features du har brug for til at komme af med den irriterende Spyware på din computer. Hvad er en ”rootkit”? Hvad er forskellen mellem Adware og Spyware? Hvad er Malware? Er min computer overhovedet inficeret? Det eneste du ved, er at din computer opfører sig underligt og du har en mistanke om, at det er en eller anden form for Spyware der er skyld i det.

Herunder har vi skrevet en letforståelig liste over hvilke ting du skal kigge efter når du skal finde en bedste Spyware scanner der matcher dine behov.

1. Detaljerede Scannings Resultater
En grundig system scanning skal gerne afsløre alle tænkelige Spyware filer. Det er vigtigt for en Spyware scanner, at den viser dig en liste over alle filerne så du har muligheden for selv af vælge hvilke filer du vil slette og hvilke du vil beholde. På denne måde er du fuldt informeret om alt hvad software kategoriserer som Spyware og du har muligheden for at undlade at slette en fil som er blevet kategoriseret fejlagtigt.

2. Fuldstændig Spyware Rensning
Det virker måske åbenlyst, men det er vigtigt at Spyware scanner software kan slette ethvert spor af Spyware fra din computer. Nogle gange er det ikke muligt og at placerer filerne i karantæne er den næstbedste løsning. Men uanset, så vil den bedste Spyware scanner kunne rense din computer for ethvert spor af Spyware.

3. Let Installation Og Brugerflade
Softwaren skal være let at installere og med mindst mulig involvering fra brugeren. Programmets brugerflade skal være let at forstå og let at navigere rundt i. En anti Spyware scanner der kræver en doktorgrad for installere og bruge er et godt tegn på at software ikke er særlig anvendelig for dig. I anti Spyware verdenen, jo lettere desto bedre.

4. Planlagt Scanning
At kunne planlægge og fastsætte et bestemt tidspunkt for programmet til at køre en fuld system scanning, kan spare dig en masse tid. Du skal blot sætte det op en gang og så kører det af sig selv fremover. Hvis ikke du benytter planlagt scanning, så kan Spyware ofte snige sig ind og gøre skade inden du opdager det.

5. Realtids Beskyttelse
De bedste Spyware Scanner programmer vil konstant holde øje med dit system og beskytte det mod angreb i det øjeblik de sker. Det betyder at programmet vil beskytte og blokere mod indkommende trusler fra Spyware of Adware programmer og de vil aldrig få adgang til din PC.

6. Rootkit Blokering og Beskyttelse
Rootkits er en ny type redskab som Spyware producenter gør brug af. Rootkits er meget målrettede Spyware programmer som i al hemmelighed binder sig til normale computer funktioner som f.eks. at starte Microsoft Word eller Internet Explorer. De bedste Spyware Scannere kan finde og slette rootkits uden problemer.

7. Lavt Ressource Forbrug
Anti Spyware programmer skal kunne køre let og ubemærket I baggrunden. Det bør på ingen måde nedsætte kraften på din PC så du kan mærke at det kører.

8. Automatiske Opdateringer
Jævnlige og automatiske Spyware opdateringer er en nødvendighed. Nye Spyware programmer kan blive designet og sendt ud i løbet af minutter, så enhver opdatering af din beskyttelse er nødvendig for at kunne føle dig sikker.

9. Backup Funktionalitet
Selvom det muligvis ikke er en livsnødvendighed at have, så er en god backup funktion god hvis enten du eller softwaren laver en fejl. Denne funktionalitet hjælper dig til at skrue tiden tilbage til før eventuel Spyware blev slettet. Hvis en uskadelig og vigtig fil bliver slettet i processen, så kan softwaren ”rulle tilbage” til en tidligere indstilling og derved fjerne den fejl der netop blev begået.

Når du leder efter det bedste Spyware scanner program, så husk på de ovenstående 9 punkter. Ethvert program vil have nogle eller alle af dem til en vis grad. Det vigtige er at se på hvilke programmer der kommer godt rundt om alle 9 punkter. Den bedste anti Spyware Scanner har en kraftfuld og balanceret sammensætning af alle 9 funktioner.