Hvordan Foretager Man Den Bedste Spyware Test?

Hvis du har adgang til Internettet og har downloadet musik, spil, videoer eller bare et helt almindeligt gratis program, så er sandsynligheden for at du har Spyware på din computer næsten 100%. Det lyder måske utroligt, men i dag er Spyware blevet en stor del af virksomheders måde at få informationer om deres kunder og forbrugere på.

Spyware er et lille stykke software som arbejder i det skjulte på din computer og du vil sjælden opdage at det er der. Mens du er online, så ligger programmet og sender informationer tilbage til producenten om hvad du foretager dig. Nogen gange er det harmløse informationer, men det er ikke altid tilfældet.

Der findes ondsindede producenter af Spyware hvis hovedformål er at stjæle dine personlige informationer så som koder til netbanker, e-mail konti, personnumre og lignende informationer som vil kunne bringe dig stor skade hvis de falder i de forkerte hænder. Så hvordan undgår man denne situation? Man sørger for at foretage den bedste Spyware test man kan!

Sådan Gennemfører Du Den Bedste Spyware Test

For at kunne udføre effektive tests som du kan være sikker på finder de ting der skal findes, så kræver det at du har installeret gode anti Spyware programmer. Desværre er det ikke noget de fleste almindelige anti virus programmer har i sig og du bør derfor kigge nærmere på et af de programmer vi anbefaler på vores oversigt over bedste Spyware program.

1. Først så lader du anti Spyware programmet gennemføre en fuld scanning af dit system for at sikre, at der ikke gemmer sig ondsindede filer i en fjern krog af din harddisk. Afhængigt af hvor stor en harddisk du har og hvor mange filer du har gemt, så kan en sådan scanning tage alt mellem få minutter til en time eller mere.

2. Når scanningen er slut vil du blive præsenteret med en liste over alle de filer som programmet mener, er skadelige for din computer. Det kan hænde at programmet finder filer som ikke er skadelige, men hvis du er i tvivl om hvorvidt de er skadelige eller ej, så er det bedre at slette dem eller sætte dem i karantæne.

3. Det ses ofte at selv de bedste anti Spyware programmer ikke fanger alt i første scanning og du skal derfor genstarte din computer og foretage en fuld scanning en gang til. Denne gang vil software ikke finde helt så mange filer, men først når scanningen fortæller dig at der ikke er flere skadelige filer, kan du gå videre til næste skridt.

4. Når anti Spyware program nummer 1 ikke længere kan finde noget på din computer, så vil den bedste Spyware test ske ved at du lader endnu et anti Spyware program foretage en fuld scanning. Programmerne fungerer på samme måde som anti virus programmer, hvilket vil sige at de er gode til at finde nogen ting, men knap så gode til at finde andre ting. Derfor skal man altid gardere sig ved at benytte flere programmer fra forskellige producenter.

Du tænker måske at det virker som en besværlig proces og det kan vi kun give dig ret i. Men hvis man vender det om og spørger sig selv om man vil være på den sikre side, eller om man vil risikere at være på den næste avis forside omkring folk der har fået misbrugt deres netbank, kreditkort eller på anden måde har haft ondsindede personer til at misbruge personlige informationer, så er det måske alligevel bedre at foretage et ekstra check?

Den bedste Spyware test foretages ved brug af 2 uafhængige anti Spyware programmer og ved at blive ved med at scanne og slette indtil begge programmer melder tilbage at computeren er helt ren for Spyware, Adware og Malware.