Er din sikkerhed truet med CSGO?

Har du hørt historierne eller har du oplevet dem på egen krop? At din bruger bliver hacket, og du skal betale en løsesum. Det hedder ransomware og sker desværre hyppigt.

Stort set alle Steam-kontoer er penge værd, de er penge værd på et marked, men mest af alt for dig. Derfor har nogle hackere dedikeret deres arbejde til at hacke din konto.

Du skal være forsigtig, så kan du godt bruge Steam uden at være nervøs. Din kontos sikkerhed er i første række, derefter handler det om dit spil, og hvordan du forbedrer det.

Hvad skal du være opmærksom på?

Du skal styrke din kode både til din stream-konto, men også til den mailkonto, du bruger på din stream.

Hvis du kun har en god og lang kode med store og små bogstaver, tegn og tal – på minimum 8 bogstaver – kan du stadig blive hacket uden det store besvær.

For hvis den e-mail, du bruger, har en svag kode, vil den bare blive hacket i stedet. Derfra kan hackeren så ændre din kode på Steam, altså skal du have styrket begge.

Næsten helt uden undtagelses er din mailservice opmærksom på mulige hackerangreb. Derfor vil de råde dig til at tilkoble din mobil til din e-mailkonto. Du vil formentlig også skulle tilkoble en anden mail.

På den måde kan du godkende, hvis en ny enhed forsøger at tilkoble sig din mail. Eller hvis din Steam-konto bliver hacket, kan du smide hackeren af din konto.

Dette er selvfølgelig kun muligt, hvis du også undlader at bruge samme kode på de to tjenester – ellers er det mildest talt håbløst.

Derudover skal du selvfølgelig have et antivirusprogram.

Vær tryg ved CSGO

Alt efter hvor god du er, vil din sikkerhed også være i højere risiko. Hvis du spiller en gang i mellem, men aldrig rigtig synes at blive bedre, har du simpelthen ikke særlig stor interesse for hackere.

Det betyder dog ikke, at du skal slække på din sikkerhed! Du kan stadig opleve angreb.

Det betyder derimod, at du skal blive en bedre spiller. Det gør du – sjovt nok – ved at spille, spille og spille.

Og du gør det ved at forstå det spil, du spiller. Ved at se og analysere de hel dygtige spillere, bliver du selv bedre. Det kunne du gøre, mens du oddser på dem. Hvilket du kan læse mere om her CSGO-Betting.io/da.

Du bliver bedre, fordi du lærer at aflæse taktik, teknik og banens styrker og svagheder. Det er i den grad tiden værd for dig spil. Og så føles det godt at se, hvordan spillet skal spilles rigtigt.

Information om dig er kostbart

Generelt er situation selvfølgelig sådan, at du altid kan blive angrebet af en hacker. Derfor vil du aldrig kunne slække på din sikkerhed online – selv hvis dit spil er helt håbløst.

Det kan være, at din Stream-konto ikke bliver hacket så, men måske gør din mail, Facebook, Instagram, Twitter osv. 

Truslen er kun blevet større over det sidste årti, så hvis du vil spille, oddse og surfe i sikkerhed, skal du tænke dig lidt om.