Sæt gang i kærlighedslivet med det passende mobilabonnement

I dag findes der rigtig mange forskellige sociale platforme, hvor det er muligt at komme i kontakt med andre mennesker. Kontakten skabes ofte på baggrund af en fælles interesse eller ønske. Det kan være baseret på fritidsinteresser såsom fotodelingsapps eller sider med debatforummer. Kontakten kan også skabes på baggrund af et ønske om og søgen efter parforhold eller dates. Smartphonens mange muligheder gør det endda endnu lettere at benytte disse sociale platforme, hvilket flere og flere danskere også gør. En undersøgelse af Yougov viser blandt andet, at 11 pct af de adspurgte voksne danskere har haft en konto på Tinder.

Tinder er en forholdsvis simpel dating- eller kontaktskabende app. Den baseres på geografi, fotos og en ganske kort profiltekst. Du vurderer, om den viste profil kunne være et muligt match for dig ved at swipe til højre eller venstre, alt efter om du synes godt om profilen eller ej.

 

Online dating kan hjælpe dig med at matche dine kriterier og andre singler

Men det er ikke blot Tinder, der kan tilbyde dig en datingapp. De fleste af de mere ”traditionelle” datingsider har også sin egen app, så du kan benytte funktionerne fra netdatingsiden på din smartphone. På https://datingpilot.dk kan du se en oversigt over de bedste og største datingsider i Danmark, så du kan finde den, der passer bedst til dig.

Rigtig mange af de danske singler vælger at søge kærligheden eller uforpligtende dates på online datingsider. De online datingsider er netop smarte, fordi de giver dig muligheden for både at øge og indskrænke dit søgefelt. Du har mulighed for at møde mennesker, du normalt ikke ville møde på gaden, og samtidig har du mulighed for at præcisere en række kriterier, hvis du har sådanne til en kommende partner. Samtidig ligger onlinedating op til, at man fra start på en mere eller mindre elegant måde kommunikerer sine ønsker med datingen ud til mulige matches – for eksempel via sin profiltekst – og man undgår derfor de værste misforståelser eller forsøg på flirts med personer, der ikke har samme intentioner som en selv.

 

Spring ud i det!

Selvom de fleste datingsider anbefaler, at du er ærlig i din dating. Både i forhold til dit profilbillede, profiltekst, ønsker og intentioner, har mange brugere på de online datingsider en opfattelse af, at netdating kan være overfladisk. Men dette har ikke afholdt rigtig mange singler fra rent faktisk at finde kærligheden gennem netdating. Da det er så nemt og lettilgængeligt, hvis du bruger de forskellige datingsiders app, kan det næsten ikke andet end anbefales, at du hopper med på netdating-vognen med det samme. Det kan jo være, du er så heldig at møde den helt rette partner for dig eller blot får muligheden for at komme på flere spændende dates med interessante mennesker.

 

Har du det rette mobilabonnement?

Når du har taget valget om, at du vil påbegynde datingen ved at downloade en af de traditionelle netdatingsiders app, sidder du måske og tvivler, om dit mobilabonnement passer til det nye forbrug. Men fat mod. De fleste mobilabonnementer indeholder nok data til forbrug af diverse apps. Det er nærmere, hvis du streamer meget musik og videoer, du skal overveje at have et mobilabonnement med en stor mængde data. Hvis du dog stadig er interesseret i at vide, hvor meget data din datingapp helt præcis bruger, kan du downloade appen My Data Manager, som registrerer dit samlede dataforbrug samt de enkelte apps dataforbrug. Dermed kan du få et indblik i, hvor meget de forskellige apps på din smartphone forbruger af data.

 

Hvis ikke du ønsker at downloade appen My Data Manager, eller ikke finder det relevant at kende de forskellige apps forbrug af data, kan du også se dit faktiske forbrug på anden vis. De fleste teleselskaber kan oplyse dig om dette, hvis du logger på en såkaldt ”min side” på deres hjemmeside. Hvis dette ikke er muligt kan du også gøre det manuelt, det tager dog lidt længere tid. Er du indehaver af en iPhone tager du følgende skridt ”indstillinger” à ”mobilnetværk”. Herinde kan du se både opkaldstid og dataforbrug for din aktuelle periode. Ønsker du at se forbruget for en måned scroller du helt ned og trykker på ”nulstil statistik”. Efter 1 måned kan du tjekke, hvor meget du har forbrugt. Dette kan ligeledes gøres, hvis du har en android-mobil. Du går blot ind i ”indstillinger” og dernæst ”dataforbrug”.

 

Når du har undersøgt dit faktiske dataforbrug kan du på https://mobilabonnementpriser.dk/ finde det abonnement, som er bedst passende til dit forbrug og dine ønsker. Du kan altså både få sat gang i datinglivet og få det mest optimale mobilabonnement, ved at tjekke de to nævnte websider i denne artikel.