Et Spyware Check Holder Din PC Sikret Mod Tyveri

Spyware er et stadigt stigende problem efterhånden som flere og flere kommer online og har hurtige forbindelser til Internettet. Selvom vi godt ved at vi skal passe på og at det er vigtigt at have et anti virus program, så er det de færreste der er opmærksomme på farerne ved Spyware. Har DU husket at kontrollere om din computer er inficeret med Spyware eller Adware?

Grunden til at det er vigtigt at foretage et Spyware check er blandt andet, at Spyware er blevet en meget almindelig del af de programmer der kan downloades gratis fra Internettet i dag. Om det er hjælpe-programmer, spil, musik eller videoer er underordnet. Rigtig mange af disse programmer indeholder Spyware hvis formål det er, at sende informationer tilbage til producenten.

I langt de fleste tilfælde vil dette være noget der sker ganske ubemærket og det er netop det der er det farlige ved det. Hvis det blot var noget vi kunne opdage let, så ville vi måske undre os over det. Og uden et installeret anti Spyware program, så vil det sjældent være noget som vi opdager. Anti virus programmer er gode til mange ting, men det er langt fra dem alle der er udstyret med en effektiv anti Spyware funktion.

Spyware er ”opfundet” for at sende informationer tilbage til producenten og i mange tilfælde er det for at producenten kan lære hvordan du benytter deres program og hvordan du færdes på Internettet, så de kan forbedre deres software og sikre at du også har lyst til at købe den næste version de kommer ud med.

Desværre er det kun noget Spyware der har ”pæne intentioner”. Andre typer er produceret til at stjæle dine personlige informationer så som koder til netbanker, personnumre, e-mail konti informationer og alle de andre ting som du helst vil holde gemt fra omverden. Og hvis du har downloadet gratis programmer, spil eller musik fra Internettet, så er det meget sandsynligt at din computer er inficeret med Spyware og det gør kun et Spyware check endnu mere nødvendigt.

Heldigvis er der hjælp at hente i de mange anti Spyware programmer der findes på markedet i dag, men inden du springer direkte ud i at downloade det første og bedste gratis program du støder på, så tænk engang over dette…

Hvis du ville installere Spyware på en anden persons computer, hvor ville det så være lettest at gemme den? I et stykke anti Spyware software naturligvis!!

Så i stedet bør du bruge lidt tid på at undersøge hvad der findes på markedet. Vi har samlet de bedste og mest effektive Spyware programmer her på siden og har vurderet dem alle i forhold til parametre som effektivitet, scanningsdybde, pris, opdateringsmuligheder, support og mange flere.

I stedet for at håbe på at din computer er gået fri, så tag hellere et check med det samme. Det tager nogle minutter og programmet kommer med en liste over hvad det har fundet (hvis det har fundet noget). Hvis du er gået fri, så skal du have et tillykke herfra. Så er du en af de heldige få.