Spyware Fjerner – Her Er Det Bedste Anti Spyware Program

Der er ikke noget så ubehageligt som at have fået spyware ind på sin computer. Ikke nok med at det gør computeren langsommere og langsommere, så kan man også risikere at bliver udsat for en masse ubehageligheder i form af pop-up reklamer, udskiftning af opstarts sider eller i de værste tilfælde, direkte tyveri af personlige oplysninger og koder.

For at slippe af med spyware så er det vigtigt at man får anskaffet sig et spyware fjerner program som f.eks. Spy Sweeper. I vores tests af anti spyware programmer var Spy Sweeper den sikre vinder med CounterSpy på en 2. plads.

Begge programmer virker yderst effektivt til at fjerne spyware fra pc’en og begge gør det på en måde som ikke generer brugeroplevelsen når man sidder og arbejder på computeren. Når programmet er installeret så kører det af sig selv i baggrunden og selv ikke hvis man vælger at foretage en fuld skanning af computerens harddisk(e), vil man lægge mærke til at programmerne kører.

Både Spy Sweeper og CounterSpy er meget brugervenlige og er lige til at gå til. De mange funktioner giver god mening og det er ikke nødvendigt at læse manualer eller få anden form for hjælp til at finde ud af programmerne. Skulle det alligevel være tilfældet, så har begge også rigtig gode support funktioner og masser af informationer i selve programmernes hjælpefunktioner.

Vigtigt Ved En Spyware Fjerner

Der er flere vigtige parametre man skal kigge på når man skal vælge sig en spyware fjerner og det er blandt andet hvorvidt programmet er i stand til at finde den spyware fra befinder sig på computeren, samt og det er muligt at slette selvsamme. For begge de nævnte programmer var det en fornøjelse at se dem rydde op på en enkel og hurtig måde. Efter skanningerne bliver du præsenteret med en liste over hvad der er fundet og skal blot trykke på ”slet” knappen for at få spywaren til at forsvinde.

Men ikke nok med at de rydder op på computeren og fjerner spyware, så er de samtidig også et skjold og en beskyttelse mod fremtidig spyware idet de begge hele tiden skanninger alle de nye filer der kommer forbi computeren når du surfer på nettet. Skulle der være noget farligt på vej, så bliver du advaret og spywaren får ikke lov til at komme ind på computeren før du har accepteret det (hvilket du naturligvis ikke skal gøre).

Slutteligt kommer begge to også med en funktion der gør at de løbende bliver automatisk opdateret så du altid er beskyttet mod de sidste nye trusler. Det er efter vores mening sådan en spyware fjener skal fungere.

Du kan læse vores udførlige review af Spy Sweeper her og vores review af CounterSpy her.