Ting, du skal være opmærksom på ifm. digitaliseringen af din virksomhed

Digitaliseringen har i den grad taget fart, og det er noget, som påvirker alle dele af vores samfund. Det påvirker det kommunale, det private og ikke mindst virksomhederne. Digitaliseringen giver nemlig virksomhedsejere en række fordele, som de kan nyde godt af, men omvendt er der også nogle ting, der kan være problematiske i den forbindelse, hvis man ikke har ordentligt styr på det. Her i artiklen går vi et skridt dybere og giver nogle råd, du kan tage til dig, hvis du har din egen virksomhed.

 

Data er guld værd

I vores samfund er det alfa og omega, at du bruger dine data effektivt. Gør du ikke det, vil du falde bagud, og din virksomhed vil aldrig opnå det potentiale, der måtte være. Det er vigtigt, at du altid træffer fornuftige beslutninger på oplyst grundlag, hvilket du kan med data. Mavefornemmelser er et ”no go”, og det ender med at gå galt, hvorfor din konkurrent så vil komme foran. Har du ikke selv styr på, hvordan du indsamler alt den brugbare data til din fordel, skal du have fundet en løsning. Eksempelvis kan du få hjælp fra Abakion, der er eksperter på området, og de arbejder blandt andet med BI, CRM-løsninger og ERP-strategier, hvilket alt sammen kan hjælpe din virksomhed med at maksimere potentialet.

 

Kom ud på flere markeder

Den teknologiske tidsalder gør, at du aldrig skal være tilfreds, og du har desuden også hele tiden muligheden for at udvide din forretning. Det kan godt være, at det virker som en lang tur at skulle udvide til andre lande, men i dagens samfund kræver det blot et ny domæne samt en god oversættelse af din side, og så er du ellers køreklar. Teknik er altså ikke alt, hvis du vil være køreklar på et nyt marked – nej, det er din evne til at formidle i øjenhøjde. Det kræver, at du får oversat dine tekster til det rette sprog, men samtidig skal de også være søgemaskineoptimeret, så du kan rangere på eksempelvis Google. Er du ikke selv ekspert, når det kommer til fremmedsprog, er det vigtigt, at du finder nogle, der har 100 % styr på det, da stavefejl kan ødelægge troværdigheden. ETranslate er en virksomhed, der hjælper med oversættelse, og du kan passende se forbi deres side, hvis du skal ekspandere til nye markeder.

 

Vær forberedt på tekniske skader

Du og dine ansatte er garanteret fuldstændig afhængige af elektronik i jeres hverdag, og derfor er det vigtigt, at du har forsikringer, aftaler eller i hvert fald kender til steder, der kan hjælpe jer videre, hvis eksempelvis mobilen skulle gå i stykker. Et sted, du kan få hjælp, er hos Telerepair, som nok skal få din eller dine ansattes telefon til at blive kampklar på rekordtid.

Grundlæggende er det bare vigtigt, at du får en forsikring, så du altid kan få klaret skaderne hurtigst muligt, da virksomheden ellers risikerer at blive handlingslammet, og det kan koste dyrt.

 

Den teknologiske udvikling har mange positive aspekter med sig såsom muligheden for at bruge data samt ekspandere, men ryger elektronikken, er du på den – så find den nødvendige hjælp, og undersøg dine forsikringsmuligheder allerede i dag.